8 квітня Всеукраїнська школа онлайн розширює свій функціонал. Для того щоб кожен вчитель міг ефективніше організувати процес дистанційного та змішаного навчання, на допомогу приходить кабінет вчителя ВШО.

Безкоштовний вебінар, присвячений новому функціоналу, відбудеться 8 квітня о 16:00 на Facebook-сторінці Всеукраїнської школи онлайн.

Під час вебінару ви дізнаєтесь про можливості кабінету, особливості його налаштувань та головні переваги.

Спікери:

  • Артур Селецький, заступник міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації;
  • Валерія Іонан, заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції;
  • Анна Сидорук, керівник проєкту ВШО, операційний директор ГС «Освіторія», експерт з освітніх інновацій;
  • Олександр Папіш, технічний директор ГС «Освіторія», експерт з онлайн-освіти.

Кабінет вчителя ВШО — це новий важливий інструмент, що допоможе зробити процес онлайн-навчання якіснішим та організованішим. За допомогою кабінету вчитель зможе відстежувати успішність кожного учня та влаштовувати дискусії.

Над розробкою Всеукраїнської школи онлайн, її контентом та функціоналом командно працювали Український інститут розвитку освіти, Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації та ГС «Освіторія». Це важливий стратегічний крок для забезпечення кожній дитині доступу до якісного навчання.

Зараз на платформі зареєстровано понад 148 000 користувачів, з яких орієнтовно 111 000 учнів, 30 000 учителів та 7 000 слухачів. Для навчання вже доступно близько 1300 уроків, що пройшли 8 ступенів перевірки. Функціонал кабінету вчителя створено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Поділитися цією статтею