Щоб допомогти майбутнім абітурієнтам у підготовці до основної сесії ЗНО 2021, УЦОЯО та ГС «Освіторія» за підтримки МФ «Відродження» відзняли навчальні відеороз’яснення завдань пробного ЗНО 2021.

Починаючи з 11 квітня на навчальній платформі iLearn можна буде переглянути 43 офіційні деталізовані і ґрунтовні навчальні ролики-роз’яснення завдань сертифікаційних робіт пробного ЗНО 2021 з 13 предметів та тренувальні завдання до них.

До розробки навчальних матеріалів були залучені експерти Українського центру оцінювання якості освіти.

Ці матеріали допоможуть усім учням безкоштовно й ефективно підготуватися до основної сесії ЗНО 2021, а також детально ознайомитися з нововведеннями в сертифікаційних роботах. Адже у 2021 році оновлено зміст і формат сертифікаційних робіт з української мови, української мови і літератури та математики.

Пробне ЗНО пройде в більшості областей 10 квітня, і вже наступного дня абітурієнти зможуть переглянути відеороз’яснення.

У трьох регіонах — Києві, Чернігівській і Миколаївській областях — пробне ЗНО перенесли на 24 квітня через карантинні обмеження: оскільки там ускладнене користування громадським транспортом, не всі учні і вчителі зможуть вчасно потрапити до пунктів проведення пробного ЗНО. Абітурієнтам, які проходитимуть пробне ЗНО пізніше, рекомендовано утриматись від перегляду відеороз’яснень з тих предметів, з яких вони його складатимуть.

Щоб переглянути офіційні роз’яснення експертів та безкоштовно підготуватися до ЗНО 2021, слід зареєструватися за посиланням.

Безкоштовно підготуватися до ЗНО
Поділитися цією статтею