На освітній онлайн-платформі Coursera вперше відкрився повноцінний курс на одержання ступеня бакалавра під час дистанційного навчання. Переглянути деталі про курс можна за посиланням.

Випускники курсу стануть бакалаврами спеціальності «Комп’ютерні науки» при Лондонському університеті. Програма включатиме вивчення Big Data, систем штучного інтелекту, віртуальної реальності та розробки ігор. До програми ввійдуть 23 навчальні модулі, вона триватиме до 4 років. Тестування відбуватиметься у відповідних тестових центрах у країнах учасників курсу, тобто для його проходження не доведеться навіть приїжджати до Великої Британії.

Вартість курсу — від £9,600 до £17,000 залежно від країни учасника. Реєстрація відкриється у січні 2019 року і триватиме до 4 березня. Учасникам з України необхідно буде подати атестат про повну загальну середню освіту (детальніше про необхідні бали можна дізнатися за посиланням, обравши Україну в полі Country).

Лондонський університет засновано 1836 року. Він є третім у Великій Британії за якістю викладання. До його складу входить Лондонська школа економіки та Лондонська бізнес-школа.

Поділитися цією статтею