Згідно з даними регіональних центрів оцінювання якості освіти участь у пробному тестуванні 10 квітня взяли 115 080 осіб, що становить 78,28 % від кількості зареєстрованих учасників (за винятком учасників з Києва, Чернігівської, Миколаївської областей), повідомляється на сайті УЦОЯО.

Пробне ЗНО проходило організовано, з дотриманням усіх правил, процедур та вимог протиепідемічної безпеки: використання масок, дезінфекторів, збереження соціальної дистанції, розповідають організатори.

«Спільними зусиллями багатьох ми виконали всі вимоги щодо створення безпечного середовища, які поставило перед нами суспільство. Ми готові проводити ЗНО в безпечних для учасників тестування та педагогів умовах», — стверджують в Українському центрі оцінювання якості освіти.

24 квітня учасники з Києва, Чернігівської та Миколаївської областей також проходитимуть пробне ЗНО. У цих регіонах його перенесли через карантинні вимоги.

Нагадуємо, що на навчальній платформі iLearn вже можна переглянути 43 офіційні деталізовані та ґрунтовні навчальні ролики-роз’яснення завдань сертифікаційних робіт пробного ЗНО 2021 з 13 предметів та тренувальні завдання до них.

Фото УНІАН.

Безкоштовно підготуватися до ЗНО
Поділитися цією статтею