До Міжнародного дня музеїв 18 травня музей у темряві «Третя після опівночі» проведе день відкритих дверей онлайн. На дітей чекають безкоштовні інтерактивні заняття, під час яких можна потренувати свої органи чуття та познайомитись з незрячими гідами.

Чи існують певні ділянки на язику для кожного смаку? Як ніс впливає на наш тембр голосу? Без слуху і зору важче тримати рівновагу чи навпаки? Про це та інше учасники зможуть дізнатись вже в понеділок! Для участі потрібно зареєструватись на сайті.

Крім того, о 19:00 команда музею проведе прямий ефір на своїй сторінці у Facebook. Планують розповісти цікаві історії та розважити глядачів інтерактивними завданнями. 

Музей «Третя після опівночі» — соціальний проєкт, створений двома киянами: Аліною Марненко і Володимиром Дідусом. Це єдиний музей в Україні, в якому всі екскурсії проходять в абсолютній темряві та у супроводі незрячих гідів. Місія проєкту — знищити бар’єри в спілкуванні між зрячими та незрячими людьми. Головна мета — показати, що відчувають незрячі люди, і допомогти їм із працевлаштуванням, створивши інклюзивний культурний простір. Детальніше на сторінці у Facebook.

Реєстрація на інтерактиви 18 травня
Поділитися цією статтею