19 червня о 10:30 в Музеї науки МАН відбудеться пресконференція МОН та МАН, на якій зустрічатимуть учасників і переможців Міжнародного конкурсу «Олімпіада геніїв».

Пресконференція відбудеться за участю міністра освіти і науки Оксена Лісового, в.о. директорки МАН Тетяни Пещеріної та делегації МАН одразу після повернення з фіналу конкурсу в США.

Це найбільша українська делегація учнів — членів Малої академії наук України, яка взяла участь у міжнародній олімпіаді офлайн. Цьогоріч конкурс приймав Рочестерський технологічний інститут, що зібрав фіналістів із 60 країн у штаті Нью-Йорк. Саме тут учні з України презентували проєкти в шести категоріях: наука та бізнес, креативне письмо та мистецтво, робототехніка та короткометражний фільм. Це важливе досягнення для позашкільної освіти, тому МОН і МАН надають цьому особливу увагу і зустрічатимуть дітей одразу після повернення, щоб привітати учасників та переможців, а також розповісти про їхні досягнення всій країні.

Для того щоб наукові керівники, батьки та громадськість могли долучитися до події та першими дізнатися результати, онлайн-трансляцію заходу покажуть на офіційній сторінці МОН та МАН у Facebook.

Поділитися цією статтею