Міністерство освіти і науки та спільнота EdCamp Ukraine проводять опитування щодо питань підвищення кваліфікації та сертифікації педагогів. Пройти його можна за посиланням.

Опитування розпочалося 10 травня і триватиме до 10 червня 2018 року. До участі запрошуються педагоги й адміністрація закладів освіти, викладачі та студентство педагогічних вишів, науковці, представниці й представники управлінь освіти, методичних служб, державних і недержавних організацій, які надають підвищення педагогічної кваліфікації.

Опитування анонімне. Проміжні результати будуть представлені 2 і 3 липня на четвертій національній (не)конференції для шкільних педагогів EdCamp Ukraine 2018 за участі Лілії Гриневич. Отримані в дослідженні дані будуть використані для розробки рекомендацій до законодавчих актів, що наразі створюються на реалізацію нового закону «Про освіту». За результатами дослідження також буде укладена Декларація, яку, за бажання, підписуватимуть надавачі послуг у системі підвищення педагогічної кваліфікації.

Поділитися цією статтею