22 вересня МОН повідомило, що абітурієнти, які реєструвалися на участь у пробному ЗНО 2022, що було скасоване в Україні на тлі повномасштабної війни, зможуть повернути кошти. Розмір суми, що підлягає поверненню, залежатиме від регіону, де вступник планував складати тестування. Крім того, за бажанням, повернені кошти можна буде перерахувати на підтримку Збройних сил.

Для повернення коштів потрібно:

  • авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського або відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням. Зокрема, вказати назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу, логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО;
  • обрати, куди перерахувати кошти: на підтримку Збройних сил України чи на особистий (або іншої фізичної особи) рахунок.

Охочі перерахувати кошти на ЗСУ мають підтвердити згоду на переказ коштів, вписавши свої прізвище та ім’я так, як зазначили їх під час реєстрації для участі у пробному ЗНО.

Важливо! У разі неправильного заповнення заяви учасникові доведеться особисто звертатися до регіонального центру оцінювання якості освіти й очікувати опрацювання документів для повернення коштів.

Поділитися цією статтею