Молодь запрошують пройти стажування у провідних компаніях різних галузей

Під час Національного тижня молоді в компаніях «Job Shadowing Week» студенти та студентки зможуть потрапити в топові компанії з різних галузей на стажування на тиждень.

Студенти та студентки побачать процес роботи зсередини, познайомляться з фахівцями і фахівчинями, почують їхні історії успіху та отримають відповіді на запитання щодо побудови кар’єри у своїй сфері.

Тиждень триватиме 22–26 листопада.

Запрошують учнів та учениць 1–2-х курсів закладів профтехосвіти та першокурсників і першокурсниць вишів, які хочуть зрозуміти зсередини процес роботи в компаніях і отримати мотивацію розвиватися в обраній сфері навчання.

Обрати компанію та зареєструвати групу від закладу освіти можна на платформі week.careerhub.in.ua до 22 листопада (включно).

На «Job Shadowing Week» учасники та учасниці зможуть:

  • побувати на онлайн- або офлайн-екскурсії в компаніях по всій Україні;
  • познайомитися з надихаючими й успішними фахівцями та фахівчинями;
  • отримати поради щодо розвитку в обраній сфері навчання;
  • отримати рекомендації додаткових ресурсів, які можуть бути корисними.

У разі проведення екскурсії офлайн компанія повинна дотримуватися всіх карантинних норм і правил безпеки та забезпечити учасників і учасниць медичними захисними масками й антисептичними засобами.

Організатори: CSR Ukraine, Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення у партнерстві з Міністерством освіти і науки та Міністерством молоді та спорту.

Поділитися цією статтею