Молодь запрошують на бізнесові форуми

Молодь запрошують зареєструватися на регіональні онлайн-форуми «Бізнес і молодь: ефект WOW від співпраці» в Рівному й Івано-Франківську.

«Хочеш, аби в твоєму регіоні молодь мала кращі умови працевлаштування та могла реалізуватися професійно? Бажаєш прокачати власні навички з пошуку роботи та проходження співбесід? А також познайомитися з провідними роботодавцями свого регіону? Долучайся до форуму «Бізнес і молодь: ефект WOW від співпраці» у своєму місті», — закликають організатори Форуму.

Експертна платформа Career Hub та Центр «Розвиток КСВ» в межах програми «Мріємо та діємо» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Рівненської та Івано-Франківської обласних державних адміністрацій проводять форуми, аби звести в діалозі освітні заклади та державні органи, бізнес і молодь, сприяти створенню нових робочих місць в Рівному й Івано-Франківську та областях, допомогти молоді стати успішними в кар’єрі та запропонувати державним органам план дій з покращення умов працевлаштування в регіоні.

Участь у форумі безкоштовна за умови попередньої реєстрації до 5 вересня.

Форуми відбудуться:

Рівне: 7 вересня 2021 року з 10:00 до 16:30 у форматі онлайн.

Івано-Франківськ: 9 вересня 2021 року з 10:00 до 16:30 у форматі онлайн.

Реєстрація за посиланням:

На форумі учасники:

  • дізнаються про можливості працевлаштування в Івано-Франківську та області від провідних роботодавців;
  • разом з бізнесом, громадським сектором, закладами освіти та державними органами розроблять план дій для покращення умов і процесу працевлаштування в регіоні;
  • отримають поради від HR-профі, яким має бути ідеальне резюме, як підготуватися до співбесіди та чим вразити майбутнього роботодавця;
  • отримають змогу виграти подарунки від організаторів і партнерів.
Поділитися цією статтею