Інноваційна програма для молоді UPSHIFT відкриває набір для молодіжних команд з Харкова. У ході програми учасники розроблять власні інноваційні рішення та отримають можливість залучити фінансування для втілення своїх ідей.

У межах програми учасники й учасниці зможуть:

  • отримати навички ХХІ століття, такі як робота в команді, аналіз проблем та розробка проєктів;
  • створити власний інноваційний проєкт;
  • отримати фінансування в розмірі 50 тисяч гривень та менторську підтримку для його реалізації;
  • започаткувати соціальне підприємство або громадську ініціативу.

Подати заявки на UPSHIFT у Харкові можуть молодіжні команди з 3-5 учасників віком від 14 до 21 років. Більше інформації про програму та деталі участі можна знайти за посиланням.

Набір триває до 23 серпня включно.

Пріоритетними напрямками конкурсного відбору стануть ідеї проєктів, спрямовані на розвиток культури, збереження навколишнього середовища, залучення молоді до активного суспільного та громадського життя. Це можуть бути заявки, які популяризують культурну та архітектурну спадщину, впливають на туристичну привабливість міста, формують еко-свідомий спосіб життя, розвивають креативні індустрії, молодіжний активізм.

UPSHIFT – це програма, що дозволяє підліткам та молоді пропонувати та втілювати інноваційні рішення для актуальних проблем у школі, громаді, місті тощо на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину). У Харкові UPSHIFT здійснюється за підтримки Харківської міської ради, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та ГО “Фонд “Професійний розвиток Харкова”.

Дізнатися більше про UPSHIFT та отримати відповіді на питання можна тут на сторінках проєкту у Facebook та Instagram.

Поділитися цією статтею