З 5 по 11 липня в Києві відбудеться надкрута музична подія Atlas Weekend. Перші два дні фестивалю безкоштовні, варто лише зареєструватись на сайті. Але що, як найулюбленіший артист виступає не цього дня, а батьки відмовляються оплачувати квиток на подію?

Для всіх, кому виповнилось 18 років, є прекрасний шанс стати частинкою Atlas Weekend Friends Edition — через волонтерство.

Отож, щоб отримати почесний статус волонтера Atlas Weekend, треба виконати наступні дії включно до 25 червня:

  • Заповнити анкету будь-якою зручною для вас мовою ТУТ
  • Дивитись підсумки конкурсу на сайті фестивалю – https://atlasweekend.com та на офіційних сторінках Atlas Weekend в соціальних мережах після 25.06.

З усіма відібраними кандидатами керівник програми зв’яжеться особисто.

Організатори фестивалю радять молодим людям: «Подумайте і дайте відповідь собі чесно: «Чи справді я хочу бути волонтером?». Волонтер – це не халявний вхід і відпочинок, а кропітка робота.

До того ж, від волонтерів чекають відповідності наступним якостям: відповідальність, зібраність, стресостійкість, фізична підготовка (і це не жарт), ініціативність, пунктуальність.

Не варто засмучуватись тим, у кого немає попереднього досвіду волонтерства. “Якщо у вас досвіду немає, але є неймовірне прагнення, ми готові надати Вам шанс та прийняти у волонтерську родину” – запевняють організатори фестивалю.

Поділитися цією статтею