Т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет на пресбрифінгу в онлайн-форматі озвучив режим роботи дитсадків і шкіл на час карантину.

Карантин вихідного дня припинив діяти 30 листопада. Тепер в Україні знову встановлено помаранчевий рівень карантинних обмежень.

Помаранчевий рівень обмежень у рамках коронавірусного карантину означає, що дитячі садки та школи продовжують працювати у звичайному режимі.

Про це на пресбрифінгу заявив Сергій Шкарлет.

«На сьогодні по всій країні встановлено помаранчевий рівень небезпеки і карантинних обмежень. Дитячі садки та початкові класи працюють у звичайному режимі з дотриманням норм карантинного режиму», — сказав він.

Заборонено відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої мистецької освіти, якщо більш ніж 50% учнів та персоналу закладу освіти перебувають на самоізоляції через контакт з особою, в якої підтвердили COVID-19.

Закладам професійної, фахової передвищої та вищої освіти рекомендовано проводити навчання за змішаною або дистанційною формою з внесенням змін до графіка освітнього процесу та розкладу занять. Важливо, що відвідувати заняття учні профтехів чи студенти вишів можуть групами не більш ніж 20 осіб.

Фото https://ua.depositphotos.com.

Поділитися цією статтею