Microsoft разом із STEM-школою Brains&Hands запрошує долучитись до віртуального чемпіонату з Minecraft, який проходитиме з 4 до 8 червня 2018 року.

Учителі, які прагнуть стати тренерами команди учнів для чемпіонату, повинні заповнити анкету до 15 травня. На потенційних тренерів чекає безкоштовне навчання, яке складається з короткого онлайн-курсу та онлайн-зустрічі з практикуючим тренером.

Учасник повинен зібрати команду учнів середньої школи від 3 до 5 осіб; кожен тренер і кожен учень у команді повинні мати доступ до комп’ютера чи ноутбука з OC Windows 10 та власний акаунт Minecraft: Education Edition (завантажити освітню версію гри Minecraft можна за інструкцією за посиланням).

У перший день чемпіонату 4 червня 2018 року з 10:00 до 11:00 всі учасники одночасно зможуть побачити конкурсні завдання. В останній день чемпіонату 8 червня 2018 року до 23:00 учасникам потрібно надіслати посилання на виконане конкурсне завдання на електрону адресу організаторів office@stemschool.biz. Впродовж всього чемпіонату учасник зобов’язується робити скріншоти етапів виконання завдання та фото учнів, які виконують ці завдання; ці фото та скріншоти повинні мати дату (на фото) та є невід’ємною частиною виконаного конкурсного завдання; конкурсні роботи не приймаються до розгляду членами журі, якщо учасник не додав 7-10 таких фото або скріншотів з різними датами на них.

Minecraft: Education Edition — це віртуальний простір, який обмежує гравця лише його власною уявою. В умовах цієї гри ви можете вирішити поставлене завдання найкреативнішим способом. У рамках чемпіонату різні команди (від 2 до 5 учасників) з усіх куточків України зможуть проявити свою креативність, критичне мислення та командну роботу у вирішенні завдання чемпіонату та позмагатися за першість.

Детальніше про умови ви також можете дізнатися тут.

Поділитися цією статтею