Переможниця спеціальної номінації від Microsoft в рамках Global Teacher Prize Ukraine Оксана Окулова представить Україну на щорічній освітній конференції What’s New in EDU. Education Exchange, яка проходитиме в період з 14 до 16 березня. Представництво Microsoft запросило Оксану відвідати конференцію під час нагородження Global Teacher Prize Ukraine.

Оксана Окулова — вчителька хімії з смт. Івано-Франкове Яворівського району, яка вважає, що майбутнє — за поєднанням ІТ-технологій і природничих наук. Оксана проводить уроки за технологіями «перевернутий клас», «ротація за станціями», «ротація за лабораторіями». Заохочує та надихає власним прикладом учнів користуватися ресурсами EdEra, Prometheus, LearningApps, TeamApp. Вона також проводить майстер-класи та інтегровані уроки з вчителями інших предметів (хімія-географія, хімія-інформатика, хімія-англійська мова, хімія-біологія-основи здоров’я), щоб реалізувати міжпредметні зв’язки.


educ

У конференції Education Exchange візьмуть участь 300 вчителів із усього світу. Для всіх охочих буде можливість переглянути трансляцію заходу в прямому ефірі в мережі Facebook.

Протягом трьох днів учасники матимуть надихаючі сесії, практичні заняття та групові активності. Вони дізнаються, як використовувати сучасні технології в освіті, обговорять особливості інклюзивного навчання та яку роль у ньому відіграють новітні застосунки і навіть почують розповідь про те, як звичайний Skype може кардинально змінити освітній процес.

Завершиться конференція церемонією нагородження E2 Award Ceremony від Microsoft.

Поділитися цією статтею