Це мило і трохи моторошно. Рано чи пізно діти виростають, і все менше часу хочуть проводити з батьками. Всі по-різному переживають той факт, що їх солодкий малюк перетворився в колючого підлітка. Ось, наприклад, Маріці, мати двох синів з Нідерландів, вирішила радикально підійти до розв’язання проблеми нестачі обіймів в її родині і … зв’язала собі копію сина.

На створення «виїзного сина», як жінка сама його називає, їй знадобилося два місяці та 35 мотків пряжі. В результаті вийшов підліток в натуральну величину – в бейсболці (теж в’язаній), толстовці з написом “Punks not dead” і кедах.

Маріці визнається, що створення «сина» з пряжі було швидше спробою забавити й привернути увагу її двох синів, які вже підросли. Дотепна витівка жінки одразу стала популярною в інтернеті, а Маріці із задоволенням влаштувала «в’язаному синові» невелику фотосесію (судячи з фотографій, справжні сини теж не проти “потусуватися” зі своїм в’язаним “братом”).

Невідомо, чи стали після цього сини Маріці обіймати її частіше, зате тепер у неї точно є як мінімум один син, який не сперечається й не закочує очі, якщо йому пощипати щічки. Брак тепла від найближчих може призвести до несподіваних наслідків, вчасних обіймів вам!

Поділитися цією статтею
Автор: