Мала академія наук в рамках профорієнтаційного проєкту #CVIDOMIобирати запускає серію мотиваційних лекцій, які надихнуть та розкажуть про працевлаштування в підлітковому віці, про те, які юридичні аспекти потрібно пам’ятати і як успішно пройти співбесіду.

Усі зустрічі відбуватимуться о 16:00 на платформі ZOOM.

08.08.2022 — «Як пройти шлях від безпритульника до власника успішного бізнесу та бути щасливим». Спікер: Ігор Фостенко — засновник бренду ENJOY THE WOOD, автор книги “Від безпритульника до мультимільйонера”.

10.08.2022 — «Особливості раннього працевлаштування: поради юриста». Спікер: Олександр Ружицький — юрист, фахівець у сфері трудового права, партнер юридичної фірми Everlegal.

15.08.2022 — «Як створювати біонічні протези та бути щасливою». Спікерка: Анна Белєванцева — співзасновниця та операційна директорка Esper Bionics.

17.08.2022 — «Особливості раннього працевлаштування: поради HR-спеціалістки». Спікерка: Домініка Іванова-Бекар — HR-експертка та кар’єрна консультантка.

22.08.2022 — «Як створювати фешн-бренд та бути щасливою». Спікерка: Аліна Качоровська — підприємиця, головна виконавча директорка холдингу Kacho Group.

Детальніше про проєкт та програму тут

Поділитися цією статтею