Напередодні Різдва ГО «Смарт Освіта» організовує магічне онлайн-шоу з канадським фокусником Крісом Пілсвортом.

Кріс Пілсворт — всесвітньо відомий фокусник, за його плечима понад шість тисяч спектаклів на різних континентах. Кріс уміє розважити: створити монетку з повітря, коли в магазині просять дрібні гроші на морозиво; помістити кактус усередину надутої кульки, щоб вона не луснула; витягнути з пустого пакунку все для приготування сніданку.

Приєднатися можна 24 грудня о 17:00 на платформі Zoom (до 300 учасників) або дивитися пряму трансляцію на YouTube. Вік учасників — необмежений, мова події — англійська.

Заняття з Крісом проходить за програмою пізнавальних зустрічей англійською мовою, які ГО «Смарт освіта» організовує від 28 лютого, з початку повномасштабної війни.

Спільно з ChildFund Deutschland вони проводять пізнавальні онлайн-заняття англійською мовою для дітей з учителями-волонтерами з усього світу: Канади, Японії, Туреччини, Португалії тощо.

За весь час проєкту 139 вчителів з різних куточків світу вже провели понад 800 різноманітних занять для 22 тисяч українських дітей.

За розкладом пізнавальних онлайн-занять англійською мовою для дітей можна слідкувати в Telegram-каналі проєкту.

Уроки проходять на платформі Zoom з понеділка до суботи. Заняття створені в навчально-розважальному форматі: це малювання, читання та обговорення книжок, лялькові історії, музичні уроки, англійська для дошкільнят, програмування та багато іншого. І все це з іноземцями, що допомагає дітям краще запам’ятовувати та не боятися спілкуватись англійською! Організатори врахували й дошкільнят — для них проводять спеціальні курси англійської мови для найменших.

Поділитися цією статтею