У Львові вдруге відбудеться фестиваль «Вчителі майбутнього» від «Освіторії» та Холдингу емоцій Fest Lokal. Подія відбудеться 21-22 червня.

«А коли ж, як не напередодні літніх канікул та відпусток фінально відірватися? Давайте разом завершимо цей навчальний рік — фаново, драйвово та рок-н-рольно в найкращих традиціях українських освітян» — запрошують експерти «Освіторії».

У програмі фесту: інтелектуальні лекції та дискусії з філософії освіти, практичні воркшопи, прикладні майстерки, презентації освітніх ініціатив і проектів, кавування з лідерами думок, безлімітний нетворкінг, творчі майстер-класи, інтерактивні квести, нетипові екскурсії чарівним містом Лева, запальні вечірки та ще безліч сюрпризів.

Гості можуть відвідати один або обидва фестивальні дні на свій розсуд. Реєстраційний внесок одного дня становить 300 грн, двох — 500 грн з учасника. За це гості отримують: право на відвідування всіх лекцій та майстерок, каву-чай, смаколики, розважальну частину та сертифікати. Сплатити його слід безпосередньо на місці.

Фестиваль відбудеться за адресою: Львів, вул. Старознесенська, 24-26, на території FESTrepublic.

Остаточно сформовану програму всі зареєстровані учасники отримають за тиждень до фестивалю. Підтвердження участі надійде всім 1 червня. З будь-яких питань звертайтеся за електронкою kny@osvitoria.org

Реєстрація — за посиланням

Поділитися цією статтею
Автор: