Київська школа державного управління імені Сергія Нижнього запускає авторський курс Гриневич. Участь для педагогів безоплатна за умови відбору у конкурсі.

“Освіта задля успіху українців” — унікальний курс під керівництвом Лілії Гриневич та провідних експертів сфери, який дозволить кожному учаснику розробити проєкт реалізації освітніх змін, які можна буде впровадити на рівні закладу освіти, місцевої громади або власної організації. 

Він створений для лідерів освітніх змін у шкільній освіті, які бажають брати участь у творенні та впровадженні освітньої політики на національному, місцевому та державному рівнях.

Курс єбезкштовним для 30 відібраних учасників. Іногороднім надається проживання. Критерієм відбору є мотиваційний лист до участі у курсі.

Дедлайн подачі аплікаційних заявок – 3 травня 2023 року. Стипендійна комісія розгляне всі заявки та відбере кандидатів на основі 2-х критеріїв: рівень обґрунтування мотивації для проходження навчання та візія професійних стратегій як отримані знання сприятимуть відбудові шкільної освіти України.

Дізнатися більше можна на безкоштовному вебінарі «Як війна змінює шкільну освіту в Україні: сьогодення і майбутнє», який відбудеться 3 квітня 2023 року о 16:00.

Подати заявку
Поділитися цією статтею