The LEGO Foundation проводить у Києві Всеукраїнський дитячий архітектурний фестиваль у партнерстві з Міністерством освіти і науки. Про це повідомляє МОН.


Фестиваль відбудеться у суботу 12 травня в Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1). Початок о 9:20. Вхід вільний.


Головна мета архітектурного фестивалю — розвиток інженерних, архітектурних, дизайнерських та комунікативних навичок через командну роботу над спільним проектом. Цього року була обрана тема — «Водний світ». 400 учасників віком від 3 до 18 років з майже 150 закладів освіти запропонують гостям ознайомитися зі своїм ідеями і презентаціями проектів, що повністю створені з деталей конструктора LEGO. 

Також у програмі фестивалю: інсталяція «Підводний світ» від дорослих прихильників LEGO, майстер-класи з методик ігрового навчання, зокрема, тих, які чекають на дітей у Новій українській школі вже з вересня 2018 року. Досвідчені тренери фонду The LEGO Foundation проведуть освітні сесії для педагогів та батьків.

Детальна програма:

програма

Архітектурний фетиваль відбувається в рамках STEM-фестивалю Robotica.

Поділитися цією статтею