Київські школярі Катерина Михалко та Микита Владін створили «вічні» блокнот та олівець, які неможливо списати. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Володимир Гройсман.

Стартап Nuka 11-класники представили на цьогорічній конференції iForum. Блокнот створений із синтетичного паперу і пластмаси, він є водонепроникним. Писати в ньому можна звичайною ручкою, а витирати написане — антисептиком для рук. Олівець зробили зі сплаву п’яти металів, він малює завдяки процесу окислення. Стерти такий олівець легко можна звичайним ластиком.

Катя та Микита відмовилися від стаціонарного навчання в школі через брак часу. Проект скоро зможуть підтримати закордонні інвестори, адже він з’явиться на міжнародній платформі збору коштів Kickstarter.

Nuka – вічний блокнот і вічний олівець

Пишаюсь українською молоддю! Київські школярі створили вічний блокнот і вічний олівець – Nuka. Свій стартап вони презентували у столиці на конференції iForum і вже планують продавати свій винахід закордоном. 11-класники Катя і Микита екстерном проходять шкільну програму, при цьому мають добрі оцінки і власну справу у 16 років. #УкраїнськіСтартапи

Gepostet von Volodymyr Groysman am Dienstag, 1. Mai 2018

Поділитися цією статтею