Курс «Лайфхаки з української мови та літератури» від ГС «Освіторія» та EdEra буде транслюватися в ефірі Суспільного мовлення. Про це повідомляє EdEra.

Спочатку переглянути курс можна буде на регіональних телеканал (переглянути список телеканалів можна на сайті Суспільного мовлення в розділі «Суспільне в твоєму регіоні»). Щосуботи та щонеділі о 13:30 на телеглядачів чекатимуть корисні уроки, і перші випуски з’являться вже цього тижня, 28 і 29 квітня. Згодом планується транслювати курс і на національному каналі UA:Перший.

У перших випусках програми буде рубрика «ПроСлово» — це серії відео-інтерв’ю з такими українськими культурними діячами, як Оксана Забужко, Сергій Жадан, Олександра Кольцова, Олександр Міхед та інші. Вони надихатимуть глядачів на вивчення української літератури, розповівши про те, як вона сприяла їхньому професійному становленню.

«Лайфхаки з української мови та літератури» створений у формі корисних порад (лайфхаків), що допоможе опанувати базові теоретичні знання з української мови та літератури, виробити навички успішної мовленнєвої комунікації та підготуватися до складання ЗНО. Викладач курсу: кандидат філологічних наук, учитель вищої категорії, учитель Новопечерської школи Ігор Хворостяний.

Поділитися цією статтею