Громадська організація та однойменна освітня платформа «Культурний Проект» відкривають для вчителів та викладачів українських навчальних закладів можливість отримати стипендію на власні курси та програми з гуманітарних дисциплін.

Щоб взяти участь у програмі, претенденти мають обрати на сайті «Культурного Проекту» бажаний курс і заповнити форму заявки. У межах програми та терміну її дії кожен претендент може отримати стипендію один раз.

До заявки потрібно додати коротке мотиваційне відео. Воно має містити інформацію про вас та навчальний заклад, в якому працюєте, а також розповідь про те, що саме спонукало взяти участь у програмі, які теми та дисципліни найбільше цікавлять і чому.

Команда організаторів розгляне всі подані заявки і обов’язково надасть відповідь на кожну з них.

Якщо учаснику важко визначитися з курсом, можна зазначити в заявці дисципліну або тему дослідження — координатори проєкту додатково проконсультують та допоможуть остаточно визначитися з вибором.

«Українські вчителі з початку війни працюють в екстремальних умовах. Для них надважливо безперервно навчатися, підвищувати рівень своєї кваліфікації та час від часу переосмислювати власний досвід і надбання, — коментує виконавча директорка ГО «Культурний Проект» Тетяна Дубіч. — І хоч наші програми та курси направлені на особистий розвиток людини, ми впевнені, що вони допоможуть також розширити можливості сучасних навчальних програм».

Стипендіальна програма діятиме на постійній основі до кінця грудня 2023 року. Після проходження курсів усі учасники отримають сертифікати.

«Культурний Проект» є лідером українського ринку неформальної освіти у сфері гуманітарних знань. Платформа пропонує слухачам освітні курси та програми з історії, філософії, літератури, мистецтва, музики та інших дисциплін. Місія організації — змінювати глибину думки, широту погляду, якість життя, аби підвищувати рівень зрілості українців.

ГО «Культурний Проект» — організація, що адвокатує культуру та розбудовує спільноти довкола гуманітарних знань. Спеціалізується на проєктах, які сприяють росту культурної освіти суспільства.

Долучитися
Поділитися цією статтею