Щоб підтримати дітей, покращити їхній емоційний стан і допомогти знайти точку опори всередині себе, Клуб Добродіїв проводить безкоштовні інтерактивні творчі заняття у школах Київської та Чернігівської областей.

Ця ініціатива є частиною великого проєкту соціо-емоційної підтримки для дітей та підлітків, що реалізується в партнерстві з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Що таке «безкоштовні творчі заняття» і як це працює?

Мобільна команда волонтерів і потужних професіоналів (майстрів, акторів тощо) приїздить у навчальний заклад та проводить:

Творчі майстерні «Арткод» — це заняття, під час якого діти створюють власний орнамент та айдентику України. Основним результатом для дітей буде можливість поділитися власними поглядами та емоціями щодо бачення розвитку України, а також розвиток творчих навичок.

Для дітей 10–14 років.

АБО

Інтерактивний театр — це вистава-роздум про актуальні теми, де головні дійові особи — діти, які стають повноцінними учасниками вистави. Це можливість для них розкрити свої емоції, почуття та думки, а також направити їх у творчість.

Для дітей 10–15 років.

Участь у проєкті може взяти будь-який навчальний заклад, що розташований у Києві, Київській або Чернігівській області.

Для цього необхідно просто заповнити форму та очікувати на дзвінок від координаторів проєкту.

Поділитися цією статтею