Кабінет учителя на платформі «Всеукраїнська школа онлайн» розпочав свою роботу. Тепер за допомогою цього інструмента вчителі зможуть організовувати віртуальні класи та моніторити успішність учнів. Крім того, оновлено дизайн платформи.

Сьогодні день видався насиченим для Всеукраїнської школи онлайн. Зранку платформа з’явилася перед користувачами у новому дизайні, а о 16:00 відбулася онлайн-презентація нового функціоналу! Тепер учителі зможуть використовувати для організації дистанційного та змішаного навчання власний кабінет.

  • Влаштовувати дискусії для обговорення окремих тем
  • Відстежувати прогрес у навчанні кожного учня
  • Створювати віртуальні класи
  • Запрошувати учнів до перегляду курсів

Все це передбачає новий функціонал кабінету вчителя ВШО! Дивіться більше в інструкції з користування.

Тепер адаптуватися до умов повністю чи часткового дистанційного навчання, підтримувати комунікацію з учнями та контролювати їхню успішність буде значно простіше та зручніше. Також заплановано згодом забезпечити можливість для вчителів створювати власні курси на платформі.

Над ВШО спільно працюють Український інститут розвитку освіти, Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації та ГС «Освіторія» за підтримки ЮНІСЕФ та Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, який виконується Консорціумом ГО DOCCU та PH Zurich.

Кабінет вчителя — це стратегічний крок для розвитку національної платформи «Всеукраїнська школа онлайн», його розроблено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Незмінно підтримують проєкт та забезпечують безлімітний нетарифікований доступ до сайту платформи три мобільні оператори — Київстар, Vodafone та lifecell.

Наступний важливий крок — це запуск мобільних застосунків для iOS та Android, щоб онлайн-навчання для дітей стало ще зручнішим та доступнішим. Наразі на платформі зареєстровано 148 900 користувачів, серед яких 111 тисяч учнів, 30 тисяч вчителів та 7 тисяч інших слухачів. Платформою скористались 21 мільйон разів з більш ніж 100 країн світу.

Спробувати новий функціонал
Поділитися цією статтею