Сусіди по всьому світу підтримали батьків, яким тепер не можна гуляти з дітьми на майданчиках. Вони виставляють іграшкових ведмедів на свої підвіконня.

У багатьох країнах виходити з дому можна, лише дотримуючись суворих правил безпеки. У масках, не більш ніж удвох, уникати громадських місць і не наближатися до інших людей.

Особливо важко змиритися з цими правилами маленьким дітям, яким тепер потрібно обходити дитячі майданчики. Але сусіди придумали цікаву ідею, яку підкинула книга «Ми йдемо ловити ведмедя». Історію написав ще 1989 року Майкл Роузен. У ній вся сім’я вирушає на пошуки ведмедя, долаючи різні перешкоди.

© twitter.com/juliemaclellan

Жителі США, Австралії, Нової Зеландії та Великої Британії придумали ставити на вікна плюшевих ведмежат, перетворюючи порожню і нудну вулицю на місце проживання диких тварин, куди можна вирушити на азартне полювання.

© twitter.com/DHamamdjian

Ця традиція поширюється мережею з хештегом #GoingOnABearHunt (саме так в оригіналі називається книга «Йдемо ловити ведмедя»). Правила прості: всі охочі розміщують плюшевих ведмежат на своїх підвіконнях, балконах і навіть галявинах, а батьки, що гуляють з дітьми, шукають їх під час прогулянок.

© twitter.com/DHamamdjian

Батьки дуже вдячні всім, хто допомагає робити прогулянки з дітьми більш захопливими. Традиція «ведмежого полювання» — це ще один чудовий спосіб підтримати своїх сусідів у цей непростий для всіх час, передає Dailybaby.

Нагадаємо, в Україні посилюють заходи безпеки з 6 квітня, тому навіть такі прогулянки краще відкласти.  

Із цього дня забороняється пересуватися вулицями більш ніж удвох, за винятком людей, які супроводжують дітей.

Інфографіка: www.kmu.gov.ua

Зображення на кавері: https://www.pexels.com

Поділитися цією статтею
Автор: