Інструкція з організації навчання на базі ВШО: переклади європейськими мовами

Чимало українських школярів змушені були виїхати за кордон. Оговтавшись, вони беруться до навчання. Деяким у цьому допомагають місцеві вчителі. Ми підготували методички з використання ВШО різними мовами.

Для українських школярів якнайкраще підходять заняття на платформі Всеукраїнської школи онлайн. Платформа містить відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи з 18 основних предметів для 5–11-х класів.

Окрім того, це допоможе дітям не втрачати зв’язок із рідною мовою, уроками історії, загалом українською шкільною програмою.

Також ВШО дає зручний функціонал для вчителів. Зокрема, є можливість використовувати кабінет учителя. Він надає можливості:

  • влаштовувати дискусії для обговорення окремих тем;
  • відстежувати прогрес у навчанні кожного учня;
  • створювати віртуальні класи;
  • запрошувати учнів до перегляду курсів.

Ми підготували методичні рекомендації, які допоможуть вчителям зорієнтуватись у всіх можливостях платформи.

Також інформація буде корисна батькам і тим школярам, які самі можуть зареєструватись і використовувати платформу.

Ми переклали брошуру різними мовами, щоб учителі шкіл Європи також могли допомогти малим українцям, які вимушено опинились у інших країнах. Завантажуйте потрібною мовою та діліться з колегами за кордоном!

Для орієнтації європейські вчителі можуть встановити переклад платформи через автоматичний переклад сторінки у налаштуваннях Google.

Інструкція та методичні рекомендації з організації навчального процесу на базі ВШО

Matériaux méthodiques sur l’organisation de l’enseignement à distance et l’enseignement mixte sur la base de l’école pan-ukrainienne online

Methodische Materialien zur Organisation von Fern- und Blended Learning auf der Grundlage der Allukrainische Online Schule

Documentație metodologică privind organizarea învăţământului mixt și la distanţă conform Școlii Naționale la Distanță

Methodological materials on the organization of distance and blended learning on the basis of the All-Ukrainian Online School

Módszertani anyagok a táv- és a vegyes oktatás megszervezéséhez az Ukrajnai Országos Online Iskola bázisán

Поділитися цією статтею