Impact Hub Odessa та Aspen Institute Kyiv проведуть 24 – 26 серпня фестиваль ідей Ideas Fest в Одесі. Організатори вже оголосили програму заходів фестивалю, місією якого є об’єднати зусилля мислителів, лідерів бізнесу, представників територіальних громад, мистецьких об’єднань і благодійних організацій задля обміну ідеями й пошуку шляхів для втілення найкращих з них.


До триденної програми входить понад 100 окремих сесій у форматі лекцій, презентацій та панельних дискусій. Організатори звернули особливу увагу на нетворкінг: щоденні сніданки й вечірки дають безліч можливостей познайомитися ближче з тими, хто творить сучасну Україну.


Програму освітніх заходів можна переглянути за посиланням


Серед спікерів будуть представлені:

  • Марина Пристінська, експертка ГС «Освіторія», говоритиме про вплив ментальних установок на формування позитивної мотивації до навчання у виступі «Чому за помилки треба хвалити».
  • Микола Скиба (експерт з питань освіти в Українському інституті майбутнього), Олексій Грєков (директор з розвитку приватної школи «Афіни», президент International Academy of Tutoring), Оксана Балакшина (генеральна директорка приватної школи «Афіни») та Ілля Філіпов (cпівзасновник та CEO студії онлайн-освіти EdEra, консультант ОБСЄ з питань дистанційного навчання) обговорять майбутнє освіти та навчання.
  • Ігор Хворостяний, вчитель та автор масового онлайн-курсу «Лайфхаки з української мови і літератури», з власного досвіду розповість, як (не)варто вчити літературу в школі — під час лекції «Коли хвіст метляє собакою або як (не) варто вчити літературу у школі».
Поділитися цією статтею