Мами з усього світу пишуть, що впізнають у правдивих коміксах себе. Австралійка Пола Кука виховує двох дітей і заробляє на життя ілюстрацією. Вона також веде популярний аккаунт в Інстаграм, де публікує комікси про життя матерів. На першому зображенні з цієї серії — втомлена мама, яка спочатку дуже хоче хоч трохи побути на самоті, але коли, нарешті, діти йдуть, вона вдихає запах їхнього одягу, тому що дуже сумує.

Ця картинка так сподобалася підписникам Поли, що вона вирішила продовжити серію.

Найпопулярнішим в цій серії стало зображення матері, яка годує немовля вночі — вона відчуває себе самотньо, але насправді майже в кожному будинку цього міста є така само неспляча мама.

Зараз Пола отримує сотні коментарів від мам із різних країн — всі вони розповідають про те, як її малюнки допомагають їм іноді переключитися і видихнути.


«Я рада, коли мені вдається розсмішити ту, яка збиралася заплакати. Рада, що у мене виходить показати матерям — вони не самотні. Усім нам буває нудно, сумно або тривожно. Але це не означає, що ми не любимо своїх дітей — просто нам потрібна підтримка», — говорить Пола.


Поділитися цією статтею
Автор: