4–11 жовтня 2023 року благодійний фонд допомоги безхатнім тваринам Happy Paw запрошує навчальні заклади взяти участь у IV Міжнародному уроку доброти.

Урок доброти є не лише антистресовим для дітей, а й дарує школярам відчуття єдності у площині добра, виховує одні з головних людських якостей — добро, відповідальність, гуманність та альтруїзм. Саме ті якості, які відрізняють цивілізоване суспільство від суспільства невігластва та дикунства.

Подати заявку на участь в Уроці доброти можна за посиланням.

Участь у заході стане чудовим кроком у реалізації рекомендації МОН України про проведення в 2023-2024 н.р. освітньо-виховних заходів, присвячених тваринам (лист МОН №2/12702-23 від 24.08.2023 р. «Щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2023/2024 навчальному році»).

Для якісного і цікавого проведення Уроків доброти пропонуємо скористатися методичними матеріалами від фонду Happy Paw (у тому числі новинками 2023 року) за лінком.

Як отримати сертифікат учасника ІV Міжнародного уроку доброти?

Для цього необхідно:

1) До 11 жовтня подати заявку на участь у заході.

2) 4–11 жовтня 2023 року провести з учнями урок, присвячений домашнім та безпритульним собакам і котам. Зробити фотографії уроку або скрін екрана проведення уроків.

3) Надіслати по одному фото з кожного проведеного уроку на електронну адресу bioetika@happypaw.ua та зазначити назву навчального закладу, місто, кількість проведених уроків.

Заклади загальної середньої освіти України, які активно долучаться до заходу та надішлють якісний фотозвіт, візьмуть участь у розіграші 250 наборів пазлів «Домашні улюбленці» від фонду та ТМ «Purina».

Вже 6 рік поспіль вчителі по всій Україні долучаються до Уроку доброти, приуроченого до Всесвітнього Дня захисту тварин (World Animal Day). Вже майже 100 років у цей день світова спільнота фокусується на сприянні правам і добробуту тварин, а також підвищенні обізнаності про відповідальне і гуманне ставлення до тварин.

Долучитися
Поділитися цією статтею