Творці українського графічного роману «Воля» представили другий том коміксу. До новинки також створили буктрейлер. 

Персонажі книжки постали в анімованому сюжеті з альтернативною історією України. Серед героїв — видатні постаті з української історії — гетьман Павло Скоропадський, академік Володимир Вернадський, історик та Голова Центральної Ради Михайло Грушевський, авіаконструктор Ігор Сікорський.

У другому томі фантастичного коміксу дія відбувається 1919 року в альтернативному всесвіті. За сюжетом, керована Кремлем армія мертвих наступає на Українську Кубань. Ключ до некротехнологій більшовиків — в Османській Імперії. Гетьман Павло Скоропадський доручає терміново зібрати команду для таємної місії, тим часом Троцький та Ленін мають щось вирішити з бунтом у Кронштадті, а Нестор Махно дізнається про таємний проект гетьманату «Голіаф», базований у Львові.

Серія графічних романів «Воля» — це мікс альтернативної історії, фантастики, екшена та жахів. Другий том продовжує історію пригод українських героїв та їхньої боротьби за порятунок світу.

Перший том вийшов два роки тому. Відтоді команда проекту створила цілий всесвіт «Волі», активно співпрацює з історичними реконструкторами, регулярно проводить конкурси, лекції та освітні проекти, популяризує вивчення історії серед дітей та дорослих читачів.


Поділитися цією статтею
Автор: