Громадська спілка «Освіторія» запускає проєкт REducation, щоб дослідити нагальні потреби шкільних спільнот в умовах війни. До 13 березня команда проєкту збиратиме заявки від державних закладів загальної середньої освіти та за можливості надаватиме адресну допомогу.

Повномасштабне військове вторгнення, несприятливі економічні умови, брак ресурсів різностороннє впливають на актуальний стан освітнього процесу в Україні. Крім вщент зруйнованих або критично пошкоджених навчальних закладів, де наразі неможливо навчатися, чимало шкіл потребують точкової матеріально-технічної або методологічної підтримки для забезпечення навчального процесу.

ГС «Освіторія» продовжує працювати над проєктами з відновлення навчання, аби кожна дитина мала доступ до якісної освіти попри всі обставини. Разом із тим, важливо глибше досліджувати запити й потреби освітньої спільноти. Це допоможе запропонувати якісні та ефективні рішення для мінімізації освітніх втрат і відновлення навчального процесу «тут і зараз».

Проєкт REducation спрямований на вирішення індивідуальних потреб шкільних спільнот для відновлення навчання в умовах війни.

У рамках REducation оголошується збір заявок від державних закладів середньої освіти: керівники навчальних закладів і вчителі можуть заповнити контактну форму. У пріоритеті — нагальні потреби, що допоможуть конкретним школам повернути дітям доступ до освіти в найкоротші терміни.

ГС «Освіторія» не гарантує реалізацію кожного запиту, однак всі заявки будуть розглянуті та отримають відповіді.

Подати заявку
Поділитися цією статтею