Цього року графік складання зовнішнього незалежного оцінювання залишиться без змін, повідомляють на сторінці УЦОЯО у Facebook.

Український центр оцінювання якості освіти заявив про це у відповідь на невдоволення столичних чиновників, які стверджують, що проведення ЗНО заважатиме проведенню свята останнього дзвоника та уроків для інших учнів.

В УЦОЯО висловили переконання, що завдяки суспільному діалогу календарний план ЗНО в 2022 році забезпечить комфортні умови для випускників, школярів інших класів та вчителів.

Окрім того, в Українському центрі оцінювання якості освіти запевнили цьогорічних учасників ЗНО та їхніх батьків, що всі тестування в межах основної сесії ЗНО 2021 пройдуть відповідно до затвердженого раніше графіка.

«Ми розуміємо труднощі, пов’язані з неможливістю організації свята останнього дзвоника в зручний для учасників освітнього процесу день, 28 травня. Перепрошуємо за ці та інші ускладнення, пов’язані з організацією навчально-виховного процесу в дні проведення ЗНО», — зазначили в Українському центрі оцінювання якості освіти.

Фото https://ua.depositphotos.com.

Безкоштовно підготуватися до ЗНО можна на платформі ILearn.

Поділитися цією статтею