Вже четвертий рік поспіль агрохолдинг «МХП» є стратегічним партнером національної премії Global Techer Prize Ukraine та допомагає реалізовувати освітянські мрії. Перемогу в номінації «Здійснення мрії» отримала Тетяна Мендусь, вчителька з міста Гайсин Вінницької області.

Професійна мрія пані Тетяни — відновити біокомплекс у ліцеї — вразила журі своєю масштабністю. Вчителька пропонує створити STEAM-лабораторію з можливістю допрофільного навчання не лише учнів школи, а й громади в цілому.

«Можна було б навіть говорити про еколого-натуралістичний центр. Це було б прекрасним утіленням ідеї зв’язку навчання з життям, націлення учнів на вибір майбутньої професії», — поділилася своєю мрією пані Тетяна в анкеті.

Під час церемонії Global Teacher Prize Ukraine 2021 Тетяна Волочай, директорка фонду «МХП-Громаді» привітала переможницю та вручила сертифікат на здійснення вчительської мрії:

«Україна — країна сміливих мрійників. Приклад цьому — вчителі, які мріють не тільки для себе — мріють для цілих поколінь. Я щоразу щиро радію ініціативності, креативності, запалу теперішніх педагогів. Вони вміють не тільки навчити, а й замотивувати, направити, придумати і реалізувати проєкт. З такими хочеться робити більше, інвестувати в ідеї, підтримувати. МХП це робить системно: ми знаємо, що вчителі — агенти змін, лідери думок, достойні приклади для наслідування.
Нам це особливо помітно в регіонах, адже фонд «МХП-Громаді» зосереджує свою діяльність у невеликих містах і селах. Педагоги формують настрої, сприйняття. Врешті, формують майбутнє. Майбутнє свого села, міста, регіону, цілої країни».

Церемонія проходить за підтримки Українського культурного фонду.

Поділитися цією статтею