Розпочато прийом номінацій щорічної національної премії для вчителів — агентів освітянських змін Global Teacher Prize Ukraine 2018, організатором якої є ГС «Освіторія».

Щоб позмагатися за звання найкращого вчителя, яке також передбачає рік безкоштовного навчання від «Освіторії», поїздку на Global Education & Skills Forum у Дубай та 250 тис. грн, необхідно подати заявку за посиланням до 15 липня. Також на премію можна номінувати іншу особу, яка її заслуговує, тут.

Критерії відбору номінантів:
— Премія доступна для вчителів, що наразі працюють та навчають дітей у рамках обов’язкової шкільної освіти або дітей віком від шести до вісімнадцяти років. Учителі, які продовжують викладання, навіть на позаштатних засадах, також мають право на участь, так само, як і вчителі онлайн-курсів. Премія може бути присуджена вчителям школи будь-якого типу та форми власності.
— Учитель повинен надати докази досягнення помітних результатів у навчанні учнів.
— Учитель повинен показати застосування інноваційних та ефективних освітніх практик, які можна втілити і в інших школах у тому самому контексті.
— Досягнення вчителя повинні бути визнані у класі та поза його межами учнями, колегами, директорами шкіл чи членами більш широкої спільноти.
— Учитель має виховувати в молоді цінності розвитку навичок для життя та роботи.
— Номінант повинен мати досягнення поза межами безпосередньо викладацької діяльності.
— Учитель має заохочувати інших вчителів залишатися в професії та розвивати їхні навички, а також підтримувати чиїсь прагнення долучитися до вчителювання.

15 серпня оголосять ТОП-50 учасників, 1 вересня — ТОП-10, а 6 жовтня буде оголошено головного переможця під час церемонії нагородження.

Про те, як відбувався конкурс у 2017 році, можна дізнатися з нашого матеріалу:



Поділитися цією статтею