У Львові 31 березня пройде конференція «Завтра_2037», на якій підлітки зможуть проявити свої таланти, розповісти про власні проекти, отримати натхнення від своїх ровесників та вирішити, у якій сфері себе реалізувати. Для дорослих захід буде цікавий тим, що вони зможуть краще зрозуміти нове покоління і дізнатися його інтереси та амбіції.

Серед спікерів події: 15-річний переможець конкурсу NASA Space Apps Challenge, 17-річна авторка-координаторка програми стартап-інкубатора для підлітків та курсу з програмування Python, 13-річний кавалер ордена 90-го батальйону «За вільну Україну. АТО», 15-річна розробниця смарт-смітника та ще багато винахідливих підлітків. Детальну програму можна переглянути тут.

Захід відбудеться за адресою: м. Львів, FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24. Вхід особам до 18 років та дорослим, які супроводжують групу, безкоштовний за попередньої реєстрації. Вартість звичайного квитка — 200 грн. Квиток можна замовити також за посиланням.

Завтра_2037 у Львові

У березні Львів збере найрозумніших і найталановитіших дітей Західної України в одному місці — на конференції Завтра_2037 у Львові.16-річний мільйонер, пластунка-розробниця-танцюристка, мультиплікатори-хоумскулери та інші унікальні дітиська розкажуть, як знайти себе, не боятися, досягати й отримувати по максимуму.Хочете, щоб і ваш розумник долучився до спільноти #завтра_2037? Тоді чекаємо на вас 31 березня у FESTrepublic.

Gepostet von Завтра 2037 am Donnerstag, 15. März 2018

Поділитися цією статтею