Благодійна «Фундація Дарини Жолдак» закликала небайдужих спільно зібрати кошти на 100 тис. актуальних україномовних книжок для оновлення архівів сільських дитячих бібліотек. Про це вони написали на своїй сторінці у Facebook.

Щоб долучитися до ініціативи, необхідно придбати акційні наліпки вартістю 5 грн у будь-якому відділенні «Нової пошти».

100.000 нових книжок дітям

Друзі, "Фундація Дарини Жолдак", спільно з Нова Пошта та видавництвом Книголав ропочинає велику акцію — "100.000 нових книжок дітям". Наша мета — закупити для активних дитячих бібліотек 100.000 актуальних книжок українською. Допомогти може кожен – у відділеннях "Нової пошти" можна придбати акційну наліпку вартістю 5 грн від чудового ілюстратора Olga Selischeva і таким чином зробити свій внесок у поповнення фондів дитячих бібліотек гарною україномовною дитячою літературою. Долучайтесь!

Gepostet von Фундація Дарини Жолдак am Donnerstag, 9. November 2017

Нагадаємо, що наразі також діє ініціатива #книгоНУШ, мета якої — сформувати актуальну бібліотеку на основі рекомендацій лідерів думок у сфері культури й освіти.



«Фундація Дарини Жолдак» — благодійний фонд, що займається проектами з популяризації читання, розвитку української мови, культури та мистецтва. За підтримки Фундації було створено мобільну хаб-бібліотеку для дітей «Книжкобус».

Поділитися цією статтею