Благодійний фонд «Таблеточки» закликає батьків школярів та дошкільників замість придбання квітів на День знань передати ці кошти на лікування онкохворих дітей #наТаблеточки. Вчителю або вихователю дитячого садка натомість можна подарувати спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.

Вчителі та вихователі можуть також долучитися до акції — відмовитись від звичних квіткових подарунків і повідомити про це своїх учнів та батьків на своїй сторінці у соціальній мережі, на шкільному стенді або на сайті школи.

Минулого року ця акція принесла підопічним фонду дітям 285 тис. грн допомоги.

«Щорічно 1 вересня батьки витрачають більше мільйона гривень на квіти вчителям і вихователям. Цих квітів багато, вони залишаються в класах, відрах, в’януть і не приносять користі. Щорічно тисячі дітей в Україні не йдуть до школи через важкі хвороби. Серед цих дітей і наші підопічні. Ми хочемо, щоб діти одужали і скоріше повернулися до садочків та шкіл. Ми впевнені, що один букет квітів від усього класу і сертифікат про допомогу дітям розчулять вчителя і зроблять перший день навчального року незабутнім і для нього, і для дітей», — пояснюють у фонді.

Корисні посилання

Щоб взяти участь в акції та проінформувати про це батьків, навчальні заклади, вчителі та вихователі можуть скористатися спеціально підготовленими матеріалами https://bit.ly/2xmp9dv

Сертифікат про благодійну допомогу можна скачати тут: https://childdevelop.com.ua/charity/

Перевести гроші, зібрані в рамках цієї акції, можна на сторінці нашої платформи SuperTeam: https://bit.ly/2whrFom

Діти замість квітів 🍁Друзі, 1 вересня вже зовсім скоро, тому ми разом із сайтом Розвиток дитини та інформаційним партн…

Geplaatst door Таблеточки op maandag 21 augustus 2017

Поділитися цією статтею
Автор: