Команда Першого Кембриджського освітнього центру відкриває двері всім охочим познайомитися та довідатися більше про освітні можливості! Завітайте 15 серпня онлайн та 16 серпня офлайн на дні відкритих дверей та дізнавайтеся геть усе про англійську!

Що робитимемо?

  • проведемо справжні уроки, переконаємося в ефективності методики й познайомимося з викладачами;
  • даруватимемо знижки на навчання від 15% до 40% на онлайн і офлайн курсах;
  • подаруємо промокод на знижку для друзів, адже вивчати англійську разом веселіше;
  • розіграємо семестр безкоштовного навчання, складання Кембриджського іспиту та сертифікати на участь у розмовних клубах;
  • робитимемо неймовірні фото, частуватимемо смачною кавою та будемо знайомитися з крутими людьми!

First Cambridge Open Day online

Субота
15 серпня

О 10:00 приєднуйтеся до онлайн-презентації освітнього центру та навчальних програм. Всі учасники зможуть поставити запитання спікерам, взяти участь у розіграші крутих призів та отримають ексклюзивні знижки на навчання.

Реєструйтеся тут

First Cambridge Open Day offline

Неділя
16 серпня

Починаючи з 9:30 ви можете відвідати демо-уроки з різних напрямків (англійська для роботи, загальні курси, підготовка до іспитів, англійська для дітей і підлітків та інші). Заняття проходитимуть за адресою: вул. Ярославів Вал, 13/2б. Обирайте цікавий вам курс та бронюйте місце.

Реєструйтеся тут

Більше про First Cambridge Open Day, програми та напрямки навчання можна прочитати тут. Завітайте в гості та проведіть 15–16 серпня в чудовій компанії!

Поділитися цією статтею
Автор: