Податися можна на одну з двох програм.

Цього разу викладачі та вчителі зможуть не тільки дізнатися про сучасні технології та стан індустрії загалом, а й більше дослідити теми роботи хмарного середовища на прикладі AWS, а також архітектури програмного забезпечення.

Програма пройде в онлайн-режимі за підтримки проєкту IT Skills 4U. Вона має на меті краще познайомити викладачів з можливостями хмарних сервісів як для них самих, так і для студентів та вишів. Навчання відбудеться в два етапи та передбачає участь у віртуальних заняттях з інструкторами, воркшопах, Q&A-сесіях. Після закінчення програми учасники отримають відповідний сертифікат. Крім того, учасники, які успішно закінчать перший етап та складуть тест, зможуть підготуватися до міжнародної сертифікації та скористатися нагодою безкоштовно отримати сертифікат AWS для різних рівнів, який має міжнародне визнання.

Програма триватиме 12 тижнів, початок навчання в липні. Зареєструватися можна за посиланням до 19 червня. Кількість місць обмежена.

Учасники цієї програми зможуть оновити та поглибити свої знання з архітектури програмного забепечення, проєктування, патернів, а також дізнатися, як впроваджувати їх у навчальний процес. Перевагою програми є участь інженерів-практиків, які поділяться досвідом різних застосувань цих знань на реальних проєктах. Відбір учасників базуватиметься на мотиваційній складовій, рівні володіння англійською мовою та технічних знаннях.

Тривалість навчання – 12 тижнів. Після закінчення учасники отримають відповідний сертифікат. Зареєструватися можна за посиланням до 10 липня, саме ж навчання розпочнеться 24 липня.

Обидві програми безкоштовні й проходитимуть в онлайн-форматі.

Поділитися цією статтею