Українська компанія розробила набір EdPro Amperia, за допомогою якого на уроках фізики можна провести більшість демонстраційних та 100% лабораторних робіт за шкільною програмою з курсу електрики та магнетизму. Набір придумували та розробляли в тісній співпраці з учителями та школярами протягом трьох років.

EdPro Amperia — не іграшка. Це професійне вимірювальне обладнання, яке розроблене для використання у складних шкільних умовах. Але розібратися з роботою приладів у школярів займає кілька хвилин, адже сучасний дизайн зацікавлює, а наочність усіх складових дозволяє швидко освоїтись та зрозуміти принцип роботи.

Переваги набору

1. Автономність блоку живлення

Amperia працює без зовнішніх дротових джерел живлення. Блок живлення, який входить у комплект, працює від вбудованого акумулятора. Це дозволяє проводити лабораторні в будь-якому приміщенні, заощаджує на дороговартісному ремонті та гарантує безпеку. Заряду акумулятора вистачає щонайменше на 4 лабораторні роботи, заряджання відбувається через інтерфейс USB протягом 1 години.

2. Магнітне з’єднання

Запатентоване магнітне з’єднання елементів забезпечує швидке збирання схем на занятті. Чим швидше збирається схема, тим більше завдань можна виконати та якісніше проаналізувати результати.

3. Наочність елементів

Конструкція блоків та контактів інтуїтивно зрозуміла дітям. Всі елементи та з’єднання розташовані зовні на блоках, що наочно демонструє учням роботу всіх компонентів та нічого не приховує.

4. Комплексне рішення

Набір забезпечує проведення усіх лабораторних та більшість демонстраційних робіт зі шкільного курсу електрики та магнетизму. Це укомплектований набір, де у коробці для кожного елемента передбачене місце, також в наборі є методичка з описом додаткових практикумів та цікавих дослідів. Матеріал подано зручно та зрозуміло як вчителів, так і для учнів.

Один такий набір розрахований на комфортну роботу 4-6 учнів.

Передзамовлення можна зробити уже на сторінці EdPro Amperia. З першого вересня будуть перші постачання у школи та продаж наборів для усіх, хто бажає придбати нове освітнє обладнання у кабінет фізики.

Передзамовлення можна зробити уже на сторінці EdPro Amperia.

З першого вересня будуть перші поставки у школи та продаж наборів для усіх, хто бажає придбати нове освітнє обладнання у кабінет фізики.

Поділитися цією статтею
Автор: