Студія онлайн-освіти EdEra та сертифікований CELTA (Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults) викладач англійської мови Крістіна Шабо запустили безкоштовний спецпроект з англійської мови Interactive English Grammar: Past Simple.

Це комплекс інтерактивних матеріалів, побудованих згідно з Кембриджською методикою викладання англійської мови. Викладачі зможуть за допомогою цього курсу отримати все необхідне з граматичної теми Past Simple, розширити свій інструментарій як вчителя та зробити уроки в класі більш цікавими та інтерактивними. Проект також буде корисним для всіх, хто хоче поглибити свої знання з англійської та виробити власний підхід до вивчення мови.

У спецпроекті ви знайдете: короткі динамічні відео, які поєднують індуктивну та дедуктивну методики викладання; теоретичні матеріали для вчителів, приклади тестів для учнів; додаткові інформаційні ресурси та обговорення 24/7.


Доступ до матеріалів можна отримати за посиланням


Проект наразі є пілотним. На його базі EdEra планує зібрати зворотний зв’язок щодо використаних методик та матеріалів. Це допоможе розробити велику онлайн-програму з вивчення англійської мови.



EdEra – український освітній проект, що створює повноцінні онлайн-курси та супровідні матеріали широкого профілю.

Поділитися цією статтею