Освітянська спільнота EdCamp Ukraine запрошує новообраного президента Володимира Зеленського, пані міністра освіти і науки Лілію Гриневич і всіх небайдужих освітян та учнів подискутувати про майбутнє української освіти, підсумувати вже зроблене та обговорити нові виклики.

Розмова має відбутися під час П’ятої національної (не)конференції EdCamp Ukraine 7–8 липня у Харкові. Для того щоб Зеленський, Гриневич і стейкхолдери освіти не тільки почули й прочитали, а й побачили запрошення до діалогу, команда EdCamp Ukraine записала зворушливе відеозвернення.

У зйомках відео взяли участь не тільки координатори спільноти, а й учнівство та студентство з Харкова і області.

— Ми закликаємо вас зустрітися для відвертого діалогу про долю української освіти. Бо це справа не лише освітян. Освіта стосується кожної і кожного. Саме освіта — шанс нашої країни на гідне майбутнє. Шанс на чесність, прозорість, відповідальність. На мир, розвиток економіки, добробут. На здорових людей, чисте довкілля, енергоефективність. І ми не маємо права втрачати цей шанс, — мовиться у зверненні.

До слова, організатори заходу просять писати під відеозверненням запитання про долю української освіти, які кожен може поставити державному менеджменту незалежно від віку та статусу.


Поділитися цією статтею