Команда EdCamp Ukraine запрошує адміністрації шкіл і вишів, педагогів, волонтерів до участі у Всесвітньому Дні Гідності. Для цього планується організувати сумісну подію на підтримку ініціативи в будь-який день символічного проміжку: з 21 листопада (День Гідності та Свободи України) до 9 грудня (Міжнародний день боротьби з корупцією). День гідності є одноденним навчальним курсом, який проводиться для освітян, учнів, студентства за участі представників науки, культури, медіа, бізнесу, молодих лідерів, які спільно з педагогами представлять основні принципи гідності, поділяться історіями з власного життя, а також допоможуть молоді намітити, що саме варто зробити протягом наступного року для посилення почуття власної гідності й поваги до інших людей.

Усесвітній День Гідності (Global Dignity Day) – це незалежний, соціальний, політично й релігійно нейтральний проект, мета якого – мотивувати молодь керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях.
Реєстрація на орієнтаційний вебінар, де викладачі зможуть отримати детальну інформацію про подію та особливості її проведення, відкрита до 23:59 12 листопада. Ви отримаєте безкоштовно докладні методичні рекомендації, сертифікати участі, а також підтримку всієї спільноти відповідального вчительства EdCamp Ukraine.

Усесвітній День Гідності 2017 відбудеться під патронатом Міністерства освіти і науки. Ініціативу цього року також підтримують: спільнота Global Shapers community, представництво в Україні Amnesty International й Перший міжнародний портал вебінарів.

Якщо у вас виникнуть запитання, відповіді на них можна отримати за адресою for@edcamp.org.ua або на сторінці у Facebook.

 

Поділитися цією статтею