Співачка Дженніфер Лопес передала початковій школі в штаті Теннессі річний запас продуктів, прочитавши пост вчительки. Педагог у себе в фейсбуці розповіла, як розплакалася на роботі, поговоривши з одним зі своїх учнів, який був голодним.

Після занять до неї підійшов її маленький учень і запитав, «коли прийде та жінка, яка завжди кладе їжу йому в рюкзак». Брук Гоінс не відразу зрозуміла про що мова і стала розпитувати хлопчика. Він відверто розповів, що вдома у них часто закінчуються макарони, які він дуже любить, тому що «вони зігрівають живіт і тоді він може заснути». Вчительці довелося сказати, що співробітниці з продуктами на цьому тижні вже не буде. Брук ця історія страшенно засмутила і вона поділилася цим з колегами, написавши в соцмережах.

Спочатку вчителі школи Jacksboro Elementary School самі зібрали гроші на продукти для деяких учнів, але після публікації в фейсбуці на пост відгукнулися Дженніфер Лопес і її наречений. Разом вони направили в школу річний запас продуктів, а сама співачка записала для дітей і вчителів відеозвернення, в якому розповіла, що її мама теж викладала в школі.

Поділитися цією статтею
Автор: