Щороку ми отримуємо на премію Global Teacher Prize Ukraine неймовірну кількість анкет від фантастичних вчителів з усієї України. І завжди засмучуємось, що не можемо відзначити кожного достойного педагога. У цей непростий рік ми по-особливому хочемо відновити віру в добро.

Чи вірите ви в новорічні дива? Ми — однозначно так! І в нас є суперновина, після якої навіть затяті скептики приєднаються до нашого магічного клубу.

Пам’ятаєте цьогорічну технологічну номінацію від партнера Deltahost у рамках Global Teacher Prize Ukraine? Дмитро Земляний, CEO та співвласник Deltahost, передав 300 тисяч гривень школам фіналістів премії 2020 на обладнання для дистанційного навчання.

Школи вже давно отримали інтерактивні комплекти: ноутбуки, принтери та інші прилади. Учні щасливі, а це — найбільша винагорода для вчителів. І Дмитро на цьому не зупиняється. До свят він вирішив підтримати ще одну школу серед вибірки учасників GTPU 2020. Це школа Олесі Кирилюк, вчительки хімії із села Шипинці Чернівецької області, а саме — Шипинецький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кіцманської міської ради.

Олеся Кирилюк — вчителька хімії Шипинецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кіцманської міської ради

Але це ще не все. Готові до суперновини? Протягом 2021 року ще 12 шкіл отримають технологічні подарунки для дистанційного навчання від Deltahost. Це може бути інтерактивна дошка, ноутбук, планшет чи інший корисний інструмент для навчання.

«Підтримка кількох шкіл раз на рік — це добра справа, проте вона точкова, а хочеться допомагати системно і всім, всій освіті. Тому Deltahost першою бере на себе зобов’язання щомісяця допомагати одній школі, і закликаємо інші компанії доєднуватися до нашої ініціативи. Коли нас стане більше — ми зможемо допомагати 2…3…5…10 школам щомісяця. Наша амбітна ціль — модернізувати навчальну інфраструктуру всіх шкіл в Україні шляхом краудфандингу», — закликає Дмитро Земляний, CEO Deltahost.

Саме тому ми відкриваємо прийом анкет від адміністрацій шкіл. Ваша школа потребує технологічних інструментів? Хутчіше заповнюйте анкету! І можливо, саме ви отримаєте необхідну підтримку для забезпечення якісного дистанційного, змішаного чи офлайн навчання.

Заповніть анкету
Поділитися цією статтею