ТОП-10 найкращих вчителів України можуть виграти для своїх шкіл якісний інтернет — суперактуальний подарунок у навчальному році 2020-2021. У премії Global Teacher Prize Ukraine з’явився неймовірний партнер — DeltaHost! Компанія приєднається до відзначення «Учителів-новаторів» від Microsoft і допоможе забезпечити підключення або покращення інтернету, програмне забезпечення, а також спеціальні «digital literacy» тренінги для освітян.

Школи, представники яких потраплять до ТОП-10 переможців Global Teacher Prize Ukraine 2020, отримають технологічну підтримку і з легкістю зможуть підкорювати онлайн!

Десятку переможців оголосять 1 вересня. У їхніх школах перевірять стан інтернету і визначать формат допомоги:

  • підключення до мережі з нуля;
  • проведення вайфаю;
  • посилення швидкості;
  • проплата послуг на 1 рік.

Експерти Microsoft забезпечать навчання про те, як Office 365 та Microsoft Teams  можна використати в освіті, поділяться досвідом колег з Центральної та Східної Європи. Зокрема, представлять досвід ІТ спеціалістів, вчителів та лідерів, після яких жодна «дистанційка» педколективи не лякатиме!

Приз вводять в номінації від Microsoft «Учитель-новатор».

Нагадаємо, торік в цій номінації перемогла львівська вчителька Анна Величко, яка завдяки Microsoft та Global Teacher Prize Ukraine отримала можливість відвідати Education Exhange – E2.

Читайте також: Global Teacher Prize Ukraine 2020: назвали ТОП-50 найкращих учителів України

Фото: https://ua.depositphotos.com/

Поділитися цією статтею
Автор: