На медіасервісі MEGOGO з’явився дитячий подкаст власного виробництва «У міста є я». Проєкт не лише орієнтований на дитячу аудиторію, а й створений за участі дітей. Його можна використовувати, зокрема, на уроках у початковій школі.

У подкасті взяли участь 16 школярів від 6 до 11 років.

Подкаст «У міста є я» створено за мотивами однойменної книжки телеведучої та громадської діячки Ірини Озимок. Його можна використовувати як для розваги, так і для навчання. Рекомендовано до прослуховування дітьми разом із батьками або вчителями.

«У міста є я» — це 7 епізодів, у яких діти разом із ведучою подкасту Іриною Озимок відповідають на запитання, пов’язані з життям міста та його мешканців. Юних героїв запрошували з Києва, Київської області та Львова.

Теми епізодів можуть бути корисні учням початкових класів. Слухаючи подкаст під час уроків, школярі зможуть разом знайти відповіді на важливі запитання: хто такий мер і що входить в його обов’язки, для чого існують комунальні служби та ОСББ, як сміттєзвалища впливають на місто тощо.

Прослухати подкаст безкоштовно можна в мобільному додатку MEGOGO в розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android та в автомобілях з аудіосистемами Android Auto та Apple CarPlay.

Поділитися цією статтею