Директори з трьох областей України — Дніпропетровської, Полтавської та Чернігівської — можуть безкоштовно прокачати управлінські навички в межах проєкту «Директорський десант».

Проєкт найкраще підходить для новопризначених директорів зі стажем роботи від одного місяця до двох років. Команда консультантів приїжджатиме на місця й допомагатиме реалізовувати стратегічні плани розвитку шкіл. Молодим очільникам закладів освіти надаватимуть системну, глибоку та якісну методичну і практичну підтримку.

Ментори — фіналісти Global Teacher Prize Ukraine, які зараз очолюють школи: Андрій Олійник, Олег Слушний і Людмила Таболіна. Реалізацію проєкту підтримує ГС «Освіторія».

Хочу стати учасником проєкту. Що зробити?

Щоб стати учасником проєкту, потрібно заповнити реєстраційну форму до 24 серпня та пройти відбір у форматі асесмент-центру. Список переможців оголосять 1 вересня.

Які досягнення в менторів?

Андрій Олійник — фіналіст Global Teacher Prize Ukraine 2020, директор школи № 5 Кам’янської міської ради (Дніпропетровська область), у 2020 році ввійшов у тридцятку найуспішніших українців у віці до 30 років за версією Kyiv Post.

Олег Слушний — фіналіст Global Teacher Prize Ukraine 2019, директор школи № 20 Вінницької міської ради, сертифікований експерт з питань здійснення інституційних аудитів в ЗЗСО.

Людмила Таболіна — фіналістка Global Teacher Prize Ukraine 2019, директора школи № 10 Харкова, сертифікована експертка з медіаграмотності, тренерка проєкту Служби освітнього омбудсмена «Освіта без корупції», сертифікована тренерка та експертка з гендерного виховання.

Коротко про головне

Для кого: для директорів шкіл зі стажем роботи від одного місяця до двох років.

Для яких областей: Дніпропетровської, Полтавської та Чернігівської

Тривалість: вересень 2021 — червень 2022

Щоб взяти участь, потрібно: заповнити реєстраційну форму та пройти відбір у форматі асесмент-центру

Дедлайн реєстраційної форми: 24 серпня

Оголошення учасників: 1 вересня

Поділитися цією статтею